sabtu yg lein

Monday, November 17, 2008
hari sabtu lps. lain dari yg lain.
Biasanya ari sabtu aku basuh baju..tido..keluar mkn...tgk wyg or karaoke di alamanda.
maksudnya pengerakan di hari sabtu di sekitar cyber,putra,sk @ serdang.
disekitar 30 km radius hahaha.


Tapi sabtu lps, entah camana aku pergi berjaya time squares , lps mkn kenny rogers then beratur lah nak beli ticket wyg madagascar.
first time beratur ticket tinggal 11 seat, ,mesti seat kat dpn ni.(hampeh btoi)
4:0o ptg beratur lagi sekali, dgn harapan seat khas yg sudah dibooking ,buka untuk dibeli.
tapi belum buka,....aideyyy mencabar betul.....beratur lagi....blom buka lagi...lps merayu ngan awek jual ticket tu so akhirnya aku dpt beli ticket 3 dr blkg yahooo.

mmg besh citer madagascar.....tak rugi tgk oooo.....aku balik ngan senyuman....walaupun btapak naik monorel dan star lrt.
 
posted by Taqi at 12:23 AM, |

1 Comments:

kan org dah kata... kene eksesais. Sape soh nak ikot? Hahahaha...